Image

© Flexibilo

De nieuwe Cake Factory: wat is anders dan voorgaande modellen

De Cake Factory is een revolutionair bakapparaat dat door Tefal is ontworpen om het bereiden en bakken van taarten thuis te vergemakkelijken.

De nieuwe versie van de Cake Factory, het Délices-model, biedt een aantal verbeteringen en nieuwe functies in vergelijking met zijn voorgangers.

Verbeterde connectiviteit

Tot de belangrijkste nieuwe functies van de nieuwe Cake Factory DélicesDe connectiviteit met het apparaat is ook verbeterd.

Dankzij een speciale mobiele applicatie kun je je Cake Factory nu rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet bedienen.

Dit omvat de mogelijkheid om recepten te selecteren, bakparameters aan te passen en zelfs de voortgang van de bereiding in realtime te volgen.

Een meer ergonomische gebruikersinterface

De mobiele applicatie van Cake Factory is volledig opnieuw ontworpen voor een nog intuïtievere en prettigere gebruikerservaring.

Het strakke, moderne ontwerp maakt het navigeren door de menu’s en het selecteren van functies heel eenvoudig. Het maakt het ook makkelijker om toegang te krijgen tot recepten en baktips.

Nieuwe programma’s en kookstanden

De Cake Factory Délices biedt een aantal nieuwe programma’s en bakmodi om aan alle behoeften en wensen van amateur patissiers te voldoen. Deze omvatten :

  • Modus “Taarten op maat In deze modus kun je het bakken van je cake volledig aanpassen door parameters als temperatuur, baktijd en ingrediëntenmix aan te passen.
  • Het programma “IJs en sorbets Deze nieuwe functie is perfect voor het maken van zelfgemaakt ijs en andere bevroren desserts met verse, natuurlijke ingrediënten.
  • Chocolademodus Ideaal voor het maken van zelfgemaakte chocolade met professionele resultaten, dankzij de perfect gecontroleerde bereiding.
LEES  De fouten die we allemaal maken met onze ovens en hoe ze te vermijden

Extra accessoires inbegrepen

Om deze nieuwe programma’s te begeleiden, wordt de Cake Factory Délices geleverd met een aantal extra accessoires om de verschillende bereidingen nog eenvoudiger en preciezer te maken.

Dit zijn onder andere speciale vormen voor chocolade of ijs, en een elektrische garde om ingrediënten makkelijker in de bereiding te verwerken.

Grotere capaciteit voor grotere tafels

Een van de meest welkome verbeteringen aan de nieuwe Cake Factory Délices is ongetwijfeld de grotere capaciteit.

Dankzij een grotere tank en speciaal aangepaste vormen, is het nu mogelijk om taarten voor wel 10 personen in één keer te bakken. Het is niet langer nodig om meerdere batches te maken om al je gasten tevreden te stellen!

Een zuiniger en milieuvriendelijker apparaat

Tot slot is de Cake Factory Délices ook ontworpen met het milieueffect van huishoudelijke apparaten in gedachten.

Het is nu mogelijk om het energieverbruik aan te passen via de mobiele app, waardoor het vermogen van het apparaat kan worden aangepast aan de werkelijke behoeften van de bereiding en er dus aanzienlijk energie kan worden bespaard.

Een veelzijdig, upgradebaar apparaat

De nieuwe Taartenfabriek Délices is veel meer dan een simpele update van het vorige model.

Met zijn nieuwe functies en verbeteringen op het gebied van connectiviteit, kookstanden en capaciteit is het een echte aanwinst voor bakliefhebbers die hun leven willen vereenvoudigen terwijl ze heerlijke zelfgemaakte recepten maken.

Als je op zoek bent naar een apparaat dat veelzijdig, gebruiksvriendelijk en upgradebaar is, dan zou de Cake Factory Délices wel eens de perfecte oplossing voor jou kunnen zijn.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Home
  • De nieuwe Cake Factory: wat is anders dan voorgaande modellen