Skip to main content

Onderhoud

Om lang van iets te kunnen genieten, moet het onderhouden worden. Dit geldt natuurlijk ook voor speeltoestellen en valondergronden. Hoewel onze producten een zeer lange levensduur hebben, is het altijd verstandig om eens in de zoveel tijd een controle uit te voeren. Zo worden onveilige situaties voorkomen en blijft veilig spelen een garantie. Als onderdeel van onze totaalservice biedt FlexiBilo ook het routinematige onderhoud en eventuele reparatiewerkzaamheden aan.

Het liefst ben je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt aan het onderhouden van je spullen. Je tijd en financiën zijn kostbaar, daarom is het van belang dat deze goed gespendeerd worden. Dankzij duurzame materialen zijn de speeltoestellen van FlexiBilo uniek en zeer onderhoudsarm. Door gebruik te maken van dit soort materialen beperken wij de uiteindelijke onderhoudskosten tot een minimum. Schuren, plamuren en schilderen zijn verleden tijd met FlexiBilo speeltoestellen!

FlexiBilo doet zijn best doen om de toestellen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te produceren, ondanks de moeite is het toch van belang dat de speeltoestellen regelmatig gecontroleerd worden op kapotte of versleten onderdelen. Dit zodat het veilig spelen gegarandeerd blijft en onveilige situaties vermeden kunnen worden. Het kan namelijk zijn dat door veelvuldig gebruik of zelfs vandalisme onderdelen aan vervanging toe zijn. In dat geval staat FlexiBilo voor je klaar. De benodigde onderdelen zijn zowel telefonisch als via e-mail te bestellen en de montage kun je zelfstandig uitvoeren of hiervoor onze hulp inschakelen.

Onderhoud en beheer van speellocaties moet volgens FlexiBilo zo gemakkelijk mogelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om onze speel- en sporttoestellen te beheren via het digitale Aantoonbaar Beheer Systeem, ook wel een ABS, met GPS en ABSWeb. Een ABS is ontworpen om tijd, geld en ergernis te besparen bij inspecties- en onderhoudsrondes. Ook biedt een ABS waardevolle inzichten voor beheer- en beleidsbeslissingen.

Ook kunstgras valondergronden zullen consistent onderhouden moeten worden. Zo wordt hun levensduur zo lang mogelijk en worden valbrekende eigenschappen behouden. FlexiBilo kan deze onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen. De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit het reinigen en opnieuw bezanden van het kunstgrasoppervlak en kleine reparaties worden uitgevoerd.

Uw speeltoestellen en speellocaties onderhouden is van groot belang voor onder andere de levensduur van de objecten. FlexiBilo is er om hiermee te helpen. Heb je meer vragen over onze dienst Onderhoud of één van onze andere diensten? Of wil je een samenwerking met FlexiBilo bespreken? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem contact op via info@flexibilo.nl of +31 (0)75-3030030.