Skip to main content

Plaatsing

Als onderdeel van de full service die FlexiBilo aanbiedt, nemen wij ook de plaatsing van speeltoestellen voor onze rekening. Doordat wij al jaren actief zijn binnen deze branche, hebben wij veel kennis en kunde opgedaan. Daarom wordt onze expertise niet alleen beperkt tot onze eigen producten, maar verzorgen wij als dit wenselijk is ook de plaatsing van toestellen van andere merken. Wij ontzorgen onze klanten graag en zijn flexibel in alle verzoeken. Daarom delen wij ook graag onze kennis mocht je de montage zelf willen doen.

Buiten speeltoestellen richt FlexiBilo zich ook op het aanbrengen van veilige valondergronden, groenvoorziening, grondwerkzaamheden, bestrating en verlichting. Eigenlijk alle onderdelen die nodig zijn voor het creëren van een veilige, leuke en inspireerde speelplaats. Deze zullen bij plaatsing ook voldoen aan alle verordeningen en wettelijke eisen die gesteld zijn door het Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport d.m.v. de warenwet afgekort (De WAS). Deze wet bepaalt onder meer: Attractie- en speeltoestellen zijn zodanig ontworpen en vervaardigd, hebben zodanige eigenschappen en zijn van zodanige opschriften voorzien, dat zij bij redelijkerwijs te verwachten gebruik geen gevaar opleveren voor de veiligheid of de gezondheid van de mens.

FlexiBilo wil haar partners volledig ontzorgen en biedt daarom een totaalservice aan. De plaatsing van de speeltoestellen is hier een onderdeel van, daarbij ondersteunen en begeleiden wij partners graag in het gehele proces van inventarisatie, participatie, ontwerp naar plaatsing en onderhoud. De producten van FlexiBilo worden ontwikkeld in onze eigen fabriek in Zaandam, waardoor wij de kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid van onze toestellen kunnen garanderen. Daarnaast zijn de onderdelen van onze producten van hoge kwaliteit en gemakkelijk te vervangen.

Door al vele jaren actief te zijn in deze branche en daarmee flink wat ervaring opgedaan te hebben, hebben wij al veel projecten vanaf het begin kunnen begeleiden. Door vanaf het begin aanwezig te zijn bij een project kunnen wij verzekeren dat er duurzaam en circulair gewerkt wordt. Dit zie je onder andere terug in korte vervoersafstand van materialen, het gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen en zijn vrijwel volledig recyclebaar door bijvoorbeeld het hergebruik van materialen.