Skip to main content

Reparatie

Hoe beter valondergronden en speeltoestellen onderhouden worden, des te langer gaan ze mee. Door regelmatig controles en reparaties toe te passen wordt het risico op gevaarlijke situaties ook aanzienlijk kleiner. Toch heeft niet iedereen de capaciteit, tijd of energie om deze controles zelfstandig uit te voeren, ondanks de winst die hiermee te behalen valt.

Om onze klanten een stukje te ontzorgen biedt FlexiBilo het onderhoud van valondergronden en speeltoestellen als onderdeel van onze dienst aan. Door onze jarenlange ervaring hebben wij uitgebreide kennis van ongewenste en gevaarlijke situaties en weten wij ook hoe deze door controles en eventuele reparaties voorkomen kunnen worden.

Dit onderdeel houdt in dat de verzorging van verschillende valondergronden als kunstgras, rubber, valzand, boomschors of gietvloeren volledig uitbesteed kan worden aan FlexiBilo. Onder de verzorging verstaan wij periodieke controles en het inplannen en uitvoeren van eventuele reparaties. Ook voor de controle van speeltoestellen van de materialen staal, kunststof, rvs of hout kunt u gerust bij FlexiBilo terecht. De controle zorgt ervoor dat onderdelen regelmatig geïnspecteerd en tijdig gerepareerd of vervangen worden. Door onderdelen tijdig te vervangen, dragen wij bij aan onze duurzame missie en kunnen we de levensduur van onze speeltoestellen oprekken tot wel meer dan 20 jaar.

Wanneer wij de inspectie uitvoeren hoef je niet bang te zijn voor dikke pakketten aan inspectieformulieren. FlexiBilo biedt altijd een op maat gemaakte oplossing aan. Heeft u de valondergronden of speeltoestellen door een extern bureau laten inspecteren? Geen probleem! Ook dan kan FlexiBilo je organisatie helpen door de reparaties uit te voeren.

Over de jaren hebben wij al met vele opdrachtgevers samen mogen werken aan het behoud van hun speeltoestellen en valondergronden. Deze samenwerkingen staan in het teken van expertise en korte lijnen. Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar krijg je een contactpunt waar je met al je vragen en of opmerkingen terecht kunt. Nieuwsgierig naar dit onderdeel van onze dienst of wil jij samenwerken met FlexiBilo? Neem contact op via info@flexibilo.nl of +31 (0)75-3030030.