Skip to main content

Sport

Sporten is leuk en gezond en uit onderzoeken is gebleken dat een gezond mens ook nog eens gelukkiger is! Mensen willen ook steeds meer en vaker sporten op verschillende manieren. Denk aan een potje pannavoetbal, krachttraining of juist conditietraining. Op diverse plekken wordt dit aangeboden en met de sporttoestellen van FlexiBilo kan iedereen zijn energie kwijt.

FlexiBilo en sport

Bij FlexiBilo kun je terecht voor allerlei soorten sporttoestellen voor in de openbare ruimte. Of het nou gaat om balsporten zoals voetbal of basketbal, krachttraining zoals calisthenics of fitness en conditietraining. Wij bieden sportoplossingen aan voor verschillende doelgroepen, van schoolgaande kinderen tot en met senioren. In ons assortiment kun je diverse benodigdheden vinden voor een sportveldje, zoals kunstgras, doeltjes en hekwerk of kooien voor pannaveldjes en basketbalpalen om te kunnen basketballen. Daarnaast produceren en plaatsen wij fitnesstoestellen voor kracht- of conditietraining. Hieraan kunnen gebruikers strekken, buikspieroefeningen doen, bankdrukken of fietsen. Om te stimuleren dat senioren in beweging blijven hebben wij ook verschillende sporttoestellen, onder andere een evenwichtsbalk met leuning. Want bij FlexiBilo zijn wij van mening dat sporten voor jong en oud is.

Ook in ons sport assortiment vinden wij het van belang om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Daarom maken wij voor onze producten gebruik van gerecycled kunststof materialen, RVS of hout. In onze eigen fabriek in Zaandam worden de producten gemaakt met materialen uit de Europese regio, waardoor we reisbewegingen tot een minimum beperken. Het gehele proces, van productie tot en met de plaatsing, voeren wij duurzaam uit. Als het gewenst is, nemen wij voor onze klanten ook de controle en eventuele reparatie voor onze rekening. Zo kun jij die kostbare tijd in andere zaken steken en kunnen gebruikers lekker in het openbaar sporten.

Samenwerken?

FlexiBilo werkt graag met jou samen om de openbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Dit kan zijn met een sportveldje of juist meer gericht op fitness. Tijdens het proces gaan wij het gesprek aan om te zien waar de behoefte ligt en welke oplossing daar het beste bij past. Neem contact op via info@flexibilo.nl of +31 (0)75-3030030 voor vragen over onze sporttoestellen.