Skip to main content

Inclusief spelen / Zorg

Flexibilo is van mening dat iedereen veilig buiten moet kunnen spelen. Met iedereen, bedoelen we dan ook echt iedereen. Bij het ontwikkelen van een speelplaats worden mindervalide kinderen of ouderen en kinderen met een beperking nog wel eens vergeten. Om speelplaatsen toegankelijk te maken voor iedereen bieden wij het programma ‘inclusief spelen’ aan.

Om bij te kunnen dragen aan de inclusiviteit van speelvoorzieningen in de openbare ruimte, bieden wij speeltoestellen en ondergronden die voor iedereen bereikbaar zijn. Dit omdat niet ieder kind dezelfde beperking heeft en zij net zo goed de kans op ontwikkeling en educatie verdienen als ieder ander. Door elementen toe te voegen aan speelplaatsen kunnen zowel kinderen met als zonder beperking samen spelen en groeien.

Inclusieve elementen

Wij fabriceren en leveren elementen die rolstoelvriendelijk zijn en denken als partner mee met de invulling van de ruimte. Een paar voorbeelden van onze producten die inclusief spelen mogelijk maken zijn:

  • Een rolstoelvriendelijke ondergrond zonder drempels
  • Kunstgras dat de toegankelijkheid niet belemmert
  • Mandschommels
  • Draaitoestellen of schommels waar een rolstoel op kan
  • Spelpanelen
  • Trampolines die rolstoelbestendig zijn
  • Zandbaktafels waar een rolstoel onder gereden kan worden

Bent u net als wij van mening dat ieder kind een zorgeloze en veilige speelomgeving verdient? Met onze producten uit de Inclusief Spelen categorie dragen wij bij aan de gezonde ontwikkeling en educatie van iedereen in volgende generaties. Als u vragen heeft of meer informatie willen over deze dienst, neem gerust contact met ons op via info@flexibilo.nl of +31 (0)75-3030030.

Interessante producten

Synergistically drive vertical bandwidth with impactful total linkage. Appropriately fabricate virtual e-markets for open-source ideas. Authoritatively customize focused markets and scalable schemas.

Andere doelgroepen die wij helpen