Skip to main content

Speelplekken Den Helder

In het kort

Voor de gemeente Den Helder hebben we het afgelopen jaar verschillende speelplekken een invulling mogen geven. 

  1. Gerbrands Scheltesstraat Den helder
  2. Lijsterbresstraat Den Helder
  3. Doorzwim Julianadorp

Gerbrands Scheltesstraat: Op deze grootte centrale speelplek voor de buurt is gekozen om het grasoppervlakte uit te breiden en uit te pakken met een FlexiBilo survival trail. Deze trail daagt jong en oud uit; klim, klauter en balanceer van het ene platform naar het andere. Train je uithoudingsvermogen, coördinatie en balans op spelende wijs. De survival trail kan naar wens worden samengesteld volgens vastgestelde patronen, tevens is het mogelijk het parcours in de toekomst uit te breiden. De FlexiBilo survival trail heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling door de houtkleurige gerecycled kunst palen. en het groene plaatmateriaal met bladmotief. Door het gebruik van staalversterkte palen gecombineerd met RVS kettingen behoeft de survival trail weinig onderhoud.

De Boswachter 1 is de eyecatcher voor de Lijsterbresstraat. Over onze nieuwste productlijn; “de Boswachter” is gemeente Den helder laaiend enthousiast. Deze productlijn biedt de oplossing tussen de drie uiteenlopende wensen van duurzaamheid, eenvoudig beheer c.q. onderhoud én de hedendaags populaire natuurlijke uitstraling. De Boswachter wordt gekenmerkt door de ‘boomhut uitstraling’. Onder andere door freeswerk in plankmotief krijgen de toestellen een speelse uitstraling, daarnaast worden een aantal toestellen zelfs gecombineerd met echte rivierkeien. Speelwaarden: Fantasiespel, Uitkijktoren, Zandspel met ophaal emmer, klimmen en klauter via de klimwand, over de safaribrug of op het klimnet en glijden via glijbaan en glijstangen.

Voor de Doorzwim in Julianadorp is gekozen voor leuke vrolijke speeltoestellen voor de jongste leeftijdscategorie. De eeuwenoude Olifant glijbaan heeft nog steeds een enorme aantrekkingskracht op de kinderen en nemen de ouders deze speelplek maar al te graag mee op hun wandelroute.

  1. Boswachter 1 (link naar de website)
  2. Survival Trail (link naar de website)
  3. Safaria Slide Glijbaan  (link naar de website)
  4. Kabouter Klauter 16 Glijbaan (link naar de website)
  5. basic wip 2pr (link naar de website)