Image

© Flexibilo

Silvercrest vs KitchenAid: kan Lidl de koning van de keukenmachines onttronen?

Banketbakken is een culinaire kunst die passie en talent vereist, maar ook het juiste gereedschap. Een keukenmachine is zo’n essentieel hulpmiddel voor het maken van heerlijke taarten, cakes en andere zoete lekkernijen.

Maar welke keukenmachine moet je kiezen? De voordelige Silvercrest keukenmachine van Lidl of de gerenommeerde KitchenAid? Laten we deze twee opties eens nader bekijken.

Presentatie van de Silvercrest keukenmachine

De Silvercrest keukenmachine van Lidl staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft een motor van 600 of 1300 watt, afhankelijk van het gekozen model, een garde, een kneedhaak en een platte klopper.

De roestvrijstalen kom heeft een inhoud van 5 of 6,3 liter, genoeg om een grote hoeveelheid deeg te bereiden. Het belangrijkste voordeel is de betaalbare prijswaardoor het toegankelijk is voor alle budgetten.

De basisversie van de Silvercrest keukenmachine (600 watt, kom met een inhoud van 5 liter, 8 snelheden) kost €59,99, terwijl de premium versie (1.300 watt, 6,3 liter, 10 snelheden) €119 kost.

Presentatie van de KitchenAid keukenmachine

De KitchenAid keukenmachine is een topmodel, populair bij zowel professionals als amateurs. Hij heeft een gelijkstroommotor van 300 watt, een garde, een kneedhaak en een platte klopper. Standaardmodellen hebben een kominhoud van 4,8 liter. Er zijn KitchenAid mini-keukenmachines met een kom van 3,3 liter en andere met een grotere kom van 6,9 liter. Het retro-ontwerp en stevigheid maken het een geweldige bondgenoot in de keuken, maar er hangt een veel hogere prijskaartje aan.

Prestatievergelijking

In termen van prestatiesDe Silvercrest keukenmachine van Lidl kan niet op tegen zijn rivalen. Hij is krachtig en kan efficiënt kneden, kloppen en mixen.

LEES  Er's niets beter dan een pierrade met vrienden! Maar vergeet niet om de steen goed schoon te maken! Dit zijn onze tips

Maar hoewel de KitchenAid minder vermogen heeft, levert hij betere prestaties op het gebied van deegconsistentie en levensduur van het product.

Silvercrest of KitchenAid?

Concluderend, als je op zoek bent naar een zuinige keukenmachine met hoge prestaties, dan is de Silvercrest keukenmachine van Lidl is een optie om te overwegen.

Als je echter bereid bent om te investeren in een hoge kwaliteit en u van plan bent deze intensief te gebruiken, is de KitchenAid keukenmachine is waarschijnlijk de beste keuze.

Heeft dit artikel je geholpen bij het maken van je keuze? Deel het gerust op je sociale netwerken en geef ons je feedback in de comments.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Home
  • Silvercrest vs KitchenAid: kan Lidl de koning van de keukenmachines onttronen?